Pagina's

vrijdag 25 oktober 2013

Dat


David Galstyan (bron)

En nadat de verlamming is uitgewerkt blijf je alsnog machteloos, maar ben je wel enigszins op de hoogte van wat er speelt. En als je het alleen op jezelf en je directe omgeving betrekt, dan niet, die machteloosheid, dus doe ik dat maar, en overtuigd, roeien met de riemen...

- Over de dollar en andere waardeverliezende zaken
- Over het netwerk van machthebbende bedrijven
- Veel tegenstrijdige verhalen lees ik over GMO's (genetically modified organisms), maar dat bedrijven er miljoenen voor over hebben om het maar niet op hun labeling te hoeven zetten kan vast niet veel goeds betekenen.
- Hear hear, Mr. Robinson over het onderwijs.
- Interessant interview met de advocaat van enkele Guantanamo Bay gevangenen
- In plaats van die ene avond SBS of BNN kijken: The Joe Rogan Experience 3uur durige podcast met dr. Steven Greer, een E.T. mannetje die in zijn documentaire hoogrankende militairen en overheidsfunctionarissen op camera heeft laten uitleggen dat er inderdaad aliens zijn die ons bezocht hebben. Jup, de bullshit detector springt hard aan, maar is best interessant wat hij allemaal zegt. Het idee van aliens is zo geridiculiseerd dat ook ik het nooit serieus neem, maar waarom eigenlijk niet? Niet dat ik meteen geloof wat men zegt, maar waarom niet een open mind hebben erover?
- Keep calm and just ignore that bald guy.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten