Pagina's

zaterdag 9 november 2013

Levendigheden

Een waakpoes,
gekke wolken,
onze nieuwe nu nog mini Magnolia boompje! Ze gaat uiteindelijk een paar meter hoog worden;
 en onze gekregen appelboom, ook hij zal nog flink gaan groeien,
en dan nog het achter de mispel verstopte en snel voller wordende compostvat. We gooien er bijna al ons GFTafval in, gekookte mag alleen niet maar dat hebben we ook amper. Ook bladeren en takjes vinden hun weg, hoewel we het meeste mooi laten liggen vergaan want goede voeding voor de grond.
Sinds het ook maar een beetje kouder werd doet Mevrouw elke ochtend als we wakker worden dit:
Nu staat hij er onschuldig bij, maar pfoei... Gisteren was het International Stout Day, jaja, en ter ere daarvan hebben we de Laphroaig Russian Imperial Stout van Jopen op, een limited edition zó limited dat ze hem niet eens vermelden op hun site. Een bier dat gerijpt is op Laphroaig whiskeyvaten wat een hele specifieke smaak geeft, heerlijk! Er staat 10% alc. op, maar ik betwijfel het, ik heb maar één niet eens vol glas gehad en mijn breinsignalen begonnen al te dansen.
Vanavond nostalgisch gewokt aan de Kampense IJsselkade! Toen we daar woonden kwamen we er ook af en toe, ze hebben de lekkerste Hot Bean woksaus ever, en veel groentekeuze ook. En als kers op de taart Hertog Jan op de tap!
Met uitzicht op de Stadsbrug :) Nog maar een paar maanden terug verhuisden we, maar met het weerzien van de Kampense skyline over de IJssel voelde het alsof dat al véél langer geleden is. Erg fijn om er weer even te zijn, ons wonen daar was kort maar krachtig en de stad heeft haar harteplekje wel veroverd en verdiend.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten